У Мюнхені 19 лютого відбудеться Український ланч

У Мюнхені 19 лютого відбудеться Український ланч

Укрінформ
Ялтинська Європейська Стратегія (YES) та Фонд Віктора Пінчука з нагоди Мюнхенської безпекової конференції проведуть 19 лютого 5-ий Український ланч у Мюнхені на тему «Безпека Європи вирішується в Україні».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба фонду.

«Дискусія зосередиться на питаннях загрози безпеці України, на тому, що це означає для Європи та які шляхи просування існують у цьому питанні», - йдеться у повідомленні.

Модеруватиме дискусію головна редакторка журналу The Economist Занні Мінтон Беддос, а участь у ній візьмуть історик і постійна авторка The Atlantic Енн Епплбаум, міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде, колишній міністр оборони США генерал Джеймс Меттіс та колишній директор Центрального розвідувального управління США генерал Девід Петреус.

Читайте також: Віцепрезидент США відвідає Мюнхенську конференцію для демонстрації підтримки України - ЗМІ

Серед учасників будуть також голова Мюнхенської конференції з безпеки, член наглядової ради YES Вольфганг Ішингер, міністри закордонних справ Данії Єппе Кофод та Канади Мелані Джолі, міністр оборони Швеції Петер Гультквіст, колишній командувач армії США в Європі Бен Годжес та колишній спецпредставник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер.

Читайте також: Ішингер підтвердив участь Зеленського в Мюнхенській конференції

Як повідомляв Укрінформ, цьогоріч конференція відбудеться 18-20 лютого в готелі Bayerischer Hof у Мюнхені. Передбачається участь орієнтовно 35 голів держав і урядів і близько 100 міністрів. Очікується, що в заході візьме участь і Президент України Володимир Зеленський.

На відміну від 2021 року, коли було вирішено провести всі заходи онлайн, цього разу гості будуть присутні фізично, хоча в обмеженій кількості - замість звичайних понад 2 тисяч учасників лише 600 - та за жорстких гігієнічних умов. Також значно скорочено кількість журналістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-