«Є підстави для стриманого оптимізму»: Стефанчук розповів про нараду із силовиками

«Є підстави для стриманого оптимізму»: Стефанчук розповів про нараду із силовиками

Укрінформ
Нарада голів депутатських фракцій і груп з представниками сектору безпеки й оборони розвіяла 80% міфів про можливу ескалацію ситуації з боку Росії та додала підстави для стриманого оптимізму.

Про це заявив Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук під час спілкування з представниками ЗМІ після наради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні в нас пройшла щира комунікаційна дискусія, де були задані питання від усіх політичних лідерів фракцій і груп, які є в парламенті. Вони отримали всю необхідну інформацію, розвіяли 80% міфів, із якими прийшли", - сказав Стефанчук.

Водночас він додав, що зустріч відбувалася в режимі державної таємниці.

Читайте також: Данілов вкотре наголосив, що зараз немає ознак повномасштабного наступу на Україну

"Усе, що відбувалося, дає підстави для стриманого оптимізму, що ніякого наступу в ці дні, які визначають, не буде. Це є складова інформаційної атаки проти України, були наведені факти, контрдії, які здійснюються урядом, колегами силового блоку, розвідувального блоку", - розповів Стефанчук.

У свою чергу секретар РНБО Олексій Данілов поінформував, що участь у нараді взяли керівництво ВР, голови всіх фракцій, крім ОПЗЖ, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, міністр оборони та міністр внутрішніх справ, голови СБУ, Служби зовнішньої розвідки, а також "усі, хто має відношення до сектору безпеки й оборони".

Читайте також: За межами України зараз знаходяться 23 депутати - Данілов

Як повідомлялося, о 16-й годині розпочалася закрита нарада за участю керівництва Верховної Ради, представників депутатських фракцій і груп та голів профільних парламентських комітетів під головуванням секретаря РНБО Олексія Данілова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-