Депутати зберуться на закриту нараду під головуванням Данілова в РНБО - Стефанчук

Депутати зберуться на закриту нараду під головуванням Данілова в РНБО - Стефанчук

Укрінформ
Закрита нарада за участю керівництва Верховної Ради, представників депутатських фракцій і груп та голів профільних парламентських комітетів під головуванням секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова відбудеться в приміщенні РНБО.

Про це Голова ВР Руслан Стефанчук повідомив на брифінгу в парламенті, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу.

"Нарада відбудеться в приміщенні Ради національної безпеки і оборони. Вона проходитиме у приміщенні, де забезпечені вимоги щодо інформації, яка складає державну таємницю", – поінформував він.

Стефанчук зазначив, що в нараді, окрім нього, візьмуть участь його перший заступник Олександр Корнієнко та заступниця Олена Кондратюк, по одному представнику від кожної парламентської фракції і групи, а також голови трьох комітетів, які "напряму пов‘язані з питаннями оборони та міжнародної політики".

Крім цього, за його словами, до наради долучаться Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль, представники силового та економічного блоків, Збройних сил України та української розвідки.

Читайте також: Україна в жодному разі не піде силовим шляхом у поверненні окупованих територій – Данілов

Голова ВР поінформував, що темою обговорення буде поточна безпекова ситуація в Україні. "Основна задача, яку ми винесемо звідти, координація зусиль, щоб усі органи державної влади розуміли, які державницькі рішення їм треба ухвалювати, щоб забезпечити суверенітет, територіальну цілісність та незалежність держави", – підсумував Стефанчук.

Як повідомлялося, відповідна закрита нарада мала відбутися в неділю, 13 лютого, але її перенесли на понеділок, 14 лютого. Нарада має розпочатися о 16:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-