У «Слузі народу» очікують об’єктивного розслідування справи Трубіцина

У «Слузі народу» очікують об’єктивного розслідування справи Трубіцина

Укрінформ
У політичній партії "Слуга народу" очікують об‘єктивного розслідування справи щодо отримання неправомірної вигоди депутатом Київської міської ради від партії "СН" Владиславом Трубіциним.

Про це очільниця київської міської організації "Слуги народу", народний депутат із однойменної парламентської фракції Леся Забуранна заявила у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

"Чекаємо на об’єктивне, всебічне та ретельне розслідування справи антикорупційними та правоохоронними відомствами. Наша команда як у Верховній Раді, так і у виконавчих органах влади за ці роки зробила все від нас залежне, аби антикорупційні відомства (Національне антикорупційне бюро, Спеціалізована антикорупційна прокуратура, Вищий антикорупційний суд) були незалежними та юридично сильними. Сподіваюсь на їх неупереджену роботу", – наголосила депутатка.

Читайте також: ДБР проведе нову ДНК-експертизу у справі про ДТП із Трухіним

Забуранна поінформувала, що згідно з розпорядженням голови партії "Слуга народу" Олени Шуляк, уже доручила секретаріату найближчим часом організувати позачергову конференцію київського осередку політсили.

Окрім цього, Забуранна закликала міську владу Києва якомога швидше відреагувати на корупцію в комунальних підприємствах, адже, за її словами, серед викритих у справі щодо отримання хабаря, окрім депутата Трубіцина, фігурують директор команального підприємства та два заступники директора.

Як повідомляв Укрінформ, 9 лютого детективи Національного антикорупційного бюро України за процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури викрили чинного депутата Київської міської ради (голову однієї з постійних комісій Київради) і ще п`ятьох осіб на одержанні хабаря в розмірі 1,26 млн грн за сприяння в організації роздрібної торгівлі у столиці.

Читайте також: Обрання запобіжного заходу депутату Кузьміних перенесли на 11 лютого

Голова політичної партії "Слуга народу", заступниця голови однойменної парламентської фракції Олена Шуляк підтвердила, що викритим на хабарі депутатом Київради є представник "СН" Владислав Трубіцин.Очільниця політсили скликала позачергову конференцію київської міської організації для розгляду цього інциденту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-