Документів щодо позачергової Ради у президії поки немає - Корнієнко

Документів щодо позачергової Ради у президії поки немає - Корнієнко

Укрінформ
До президії Верховної Ради наразі не надійшли документи, необхідні для проведення позачергового засідання.

Про це перший заступник Голови ВР Олександр Корнієнко повідомив журналістам у пресцентрі парламенту, передає кореспондент Укрінформу.

"Немає поки що в президії жодних зібраних 150 підписів", – сказав Корнієнко.

Водночас перший віцеспікер зазначив, що підписав ініціативу щодо проведення позачергового засідання, яка надійшла від фракції партії "Слуга народу".

Читайте також: Монастирський — про Трухіна і ДТП: Якби зателефонував, у той же момент був би посланий

Як повідомляв Укрінформ, 2 лютого голова фракції  "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія ініціював проведення позачергового засідання парламенту для заслуховування міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, Генерального прокурора Ірини Венедіктової та директора Державного бюро розслідувань Олексія Сухачова щодо кримінальних справ деяких народних депутатів. Ідеться, зокрема, про Олександра Трухіна (фракція "Слуга народу"), Сергія Кузьміних (фракція "Слуга народу"), Олега Воронька (позафракційний), Артема Дмитрука (позафракційний), Петра Порошенка (фракція "Європейська Солідарність"), Віктора Медведчука (фракція "Опозиційна платформа – За життя"), Олександра Юрченка (позафракційний) та Ярослава Дубневича (група "Партія "За майбутнє").

Того ж дня народні депутати зі "Слуги народу" розпочали процедуру збору підписів для проведення позачергового засідання. Для його проведення необхідно 150 підписів парламентаріїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-