Стефанчук поділився планами Ради на сьому сесію

Стефанчук поділився планами Ради на сьому сесію

Укрінформ
Упродовж сьомої парламентської сесії Верховна Рада продовжуватиме запроваджувати важливі для суспільства реформи.

Про це Голова ВР Руслан Стефанчук заявив під час пленарного засідання у вівторок, 1 лютого, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Протягом сьомої сесії парламент продовжуватиме роботу над запровадженням важливих для суспільства реформ", – наголосив він.

За словами спікера парламенту, йдеться, зокрема, про підсилення обороноздатності України, підтримку української армії, медичних працівників, учителів. Стефанчук додав, що парламент також впроваджуватиме пенсійну реформу, реформу децентралізації та реформу містобудування.

Читайте також: У Раді сьогодні - Зеленський і Шмигаль

Крім того, він зауважив, що ВР має на меті встановити єдині правила правотворчої діяльності, ухвалити Антикорупційну стратегію, запровадити економічний паспорт українця та посилити народовладдя.

Підсумовуючи, Стефанчук заявив: "Це далеко не все, що ми маємо в планах упродовж сьомої сесії".

Читайте також: Уряд очікує на підтримку Радою ініціатив, які покращать добробут громадян – Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок, 1 лютого, відбулося відкриття сьомої парламентської сесії. У ньому взяли участь Президент України Володимир Зеленський, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль та члени Кабінету Міністрів, керівники судової гілки влади, посадові особи, яких призначає Верховна Рада, голови дипломатичних представництв іноземних держав та керівники представництв міжнародних організацій, акредитованих в Україні, а також інші офіційні особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-