Уряд очікує на підтримку Радою ініціатив, які покращать добробут громадян – Шмигаль

Уряд очікує на підтримку Радою ініціатив, які покращать добробут громадян – Шмигаль

Укрінформ
Кабінет Міністрів очікує на підтримку Верховною Радою ініціатив, які покращать добробуту громадян та наблизять Україну до ЄС і НАТО.

Як передає Укрінформ, про це Прем'єр-міністр Денис Шмигаль написав у Телеграмі після того, як урядовці взяли участь у відкритті сьомої сесії Верховної Ради.

«Маємо також амбітний порядок денний у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції. Очікуємо на підтримку та спільну реалізацію всіх ініціатив, що сприятимуть покращенню добробуту громадян та наближенню України до ЄС і НАТО», - зазначив Шмигаль.

За його словами, КМУ розраховує на подальшу плідну роботу з парламентом, спрямовану на посилення обороноздатності, боротьбу з пандемією та розвиток економіки нашої держави.

Читайте також: У Раді сьогодні - Зеленський і Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, зранку 1 лютого Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук відкрив сьому сесію парламенту дев‘ятого скликання. В урочистому засіданні з нагоди відкриття сесії узяли участь Президент України Володимир Зеленський, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль та члени Кабінету Міністрів, керівники судової гілки влади, посадові особи, яких призначає Верховна Рада, голови дипломатичних представництв іноземних держав та керівники представництв міжнародних організацій, акредитованих в Україні, а також інші офіційні особи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-