Резніков назвав умову для зустрічі з міністром оборони РФ

Резніков назвав умову для зустрічі з міністром оборони РФ

Укрінформ
Зустріч з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу не виключена, але розмовляти з представниками Російської Федерації віч-на-віч на цьому рівні немає жодного сенсу.

Як передає Укрінформ, про це в інтерв’ю виданню «Лівий берег» заявив міністр оборони України Олексій Резніков, відповідаючи на запитання, наскільки ймовірною є зустріч з міністром оборони РФ Сергієм Шойгу.

«У мене запитали, чи готовий я зустрітися з Шойгу. Я відповів, що ініціативи такої не було, але якщо хтось її проявить чи організує, мається на увазі НАТО чи Євросоюз на полях Брюсселя чи Мюнхена, де в лютому відбудеться безпекова конференція, або під модерацією моїх колег – міністра оборони Сполучених Штатів чи Великої Британії – чому б ні? Я готовий зустрічатися, розмовляти, відповісти на запитання, чи становимо ми їм загрозу. Можливо, поставити свої запитання. Але саме віч-на-віч розмовляти з представниками Російської Федерації на цьому рівні немає жодного сенсу. Треба, щоб були присутні потужні модератори, посередники того самого рівня», - наголосив Резніков.

Читайте також: Росія заявила, що кораблі Чорноморського флоту повернулися до портів після навчань

Він відзначив, що на сьогодні є Нормандський формат на рівні президентів, на рівні політичних радників, зустрічі на рівні міністрів закордонних справ, тож може бути й зустріч на рівні міністрів оборони за участю інших міністрів. Йдеться передусім про представників США та Великої Британії, які є підписантами Будапештського меморандуму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-