Уряд призначив заступників двом міністрам

Уряд призначив заступників двом міністрам

Укрінформ
Кабінет Міністрів ухвалив рішення про призначення Володимира Гаврилова заступником міністра оборони та Сергія Тихонова заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Про це представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Призначено: Гаврилова Володимира Валеріановича заступником міністра оборони України, Тихонова Сергія Андріяновича заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості України», - написав Мельничук.

За його словами, звільнено Анатолія Петренка з посади заступника міністра оборони України з питань європейської інтеграції.

КМУ також призначив Юрія Марценишина першим заступником голови Державної служби з безпеки на транспорті, Наталію Дюжилову - заступником голови Державної інспекції архітектури та містобудування; Тетяну Шевченко - заступником голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру; Яну Матієву - заступником голови Фонду державного майна.

Читайте також: Шмигаль доручив Нафтогазу провести аудит контрактів на газ для населення

Також призначено Артема Рудька заступником голови Державної служби статистики з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, а Дмитра Бутрія - заступником голови Херсонської обласної державної адміністрації.

Погоджено звільнення Ярослава Лагути з посади голови Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації, Ігоря Щербака - з посади голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та Олега Гаряги - з посади голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Читайте також: На облаштування місць дислокації Сил тероборони треба понад 2,7 мільярда – Резніков

Погоджено обрання Вадима Данилківа виконуючим обов’язки генерального директора акціонерного товариства “Миколаївобленерго”.

Фото: КМУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-