Відповідь на тотальне втручання РФ: Ткаченко прокоментував указ про Стратегію інформбезпеки

Відповідь на тотальне втручання РФ: Ткаченко прокоментував указ про Стратегію інформбезпеки

Укрінформ
Стратегія інформаційної безпеки України дозволить усім гілкам влади співпрацювати проти російської дезінформації, а також підвищуватиме рівень медіаграмотності в Україні.

Як передає Укрінформ, про це написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі. 

"Перше і головне – в указі Президента йдеться не про якусь загальну загрозу для України, а конкретно про Російську Федерацію, інформаційна політика якої є загрозою для всіх демократичних держав. Цей указ є відповіддю на тотальне втручання РФ у внутрішні справи України за допомоги інформаційних технологій", - написав Ткаченко.

Він зазначив, що документ дозволить усім гілкам влади співпрацювати проти російської дезінформаційної машини, а крім того, має мету підвищувати в Україні рівень медіакультури та медіаграмотності.

"Ті, хто стежить за моєю стрічкою в Телеграмі, мабуть сотні разів бачили ці слова: стратегічні комунікації, культура діалогу, медіакультура, медіаграмотність, захист інформаційного простору. Все це – в Стратегії інформаційної безпеки, яка була розроблена Міністерством культури та інформаційної політики і презентована РНБО", - додав міністр.

Як повідомлялося, Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 жовтня 2021 року «Про Стратегію інформаційної безпеки»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-