В ОП спростували, що депутатів від опозиції не пускають у відрядження до США

В ОП спростували, що депутатів від опозиції не пускають у відрядження до США

Укрінформ
Радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк вважає абсурдними заяви окремих народних депутатів від опозиції щодо начебто перешкоджання їхнім відрядженням до США та закликав до єдності з владою у будь-яких контактах із представниками іноземних держав.

Про це він заявив у коментарі Укрінформу.

"Давайте відверто. Це точно одна з найдивніших претензій за цю осінь. Абсолютно нелогічна, абсурдна та піарна. Як вони можуть одночасно стверджувати, що не зверталися до влади при організації своєї поїздки, і тут же звинувачувати владу у тому, що їм чинять перепони перед поїздкою? Це ж просто абсурд", - зазначив Подоляк.

Він запевнив, що в ОП дізналися з новин про те, що у деяких народних депутатів проблема з поїздкою.

На його думку, це більше схоже на спробу піару, коли нічого іншого не придумали, щоб "підсвітити свою діяльність".

Читайте також: В ОП запевняють, що державні органи не втручаються в роботу журналістів

"Дуже сподіваємось, що представники опозиції перестануть використовувати зовнішньо-політичну тематику для внутрішньо-політичної боротьби. Тому що така тактика в короткому проміжку часу дає їм, безумовно, деякі інформаційні дивіденди, але реально суттєво б’є по репутації держави. В будь-яких контактах з представниками інших держав та у просуванні української позиції і влада, і опозиція мають виступати єдиним фронтом. Все інше - це нонсенс. На жаль, далеко не всі це розуміють", - підкреслив радник очільника ОП.

Раніше партія "Голос" опублікувала заяву, в якій звинуватила Офіс Президента у нібито перешкоджанні відрядженням окремих народних депутатів до США.

Також подібну інформацію оприлюднили депутати з фракції "Європейська солідарність".

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-