У Раді закликали створити ТСК для розслідування смерті Полякова

У Раді закликали створити ТСК для розслідування смерті Полякова

Укрінформ
Народний депутат Анна Скороход (депутатська група "Партія "За майбутнє") закликає створити у Верховній Раді тимчасову слідчу комісію для розслідування смерті народного депутата Антона Полякова.

Про це вона заявила на пленарному засіданні 5 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Антон Поляков не ворог, а людина, яка вважала своїм обов’язком боротися за правду та справедливість.., для якої принциповість була на першому місці, яка ніколи не була зламана системою... Хто б що не говорив, його вбили. Ми як колеги маємо розібратися в цій справі. Це наш обов‘язок перед Антоном Поляковим. Я прошу всіх вас створити тимчасову слідчу комісію, завдяки якій ми зможемо повноцінно розібратися в цій справі і дійти того чи іншого висновку щодо його смерті", – заявила Скороход.

Депутат зазначила, що кандидатури до відповідної ТСК подали всі парламентські фракції та групи, окрім "Слуги народу", і закликала голову фракції "СН" Давида Арахамію зробити це найближчим часом.

Читайте також: Поляков помер не від нещасного випадку, а був убитий - Скороход

"Я дуже прошу на наступному пленарному тижні проголосувати за цю ТСК", – додала Скороход.

Після цього народні депутати вшанували пам‘ять Антона Полякова хвилиною мовчання.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 8 жовтня у Дніпровському районі Києва виявили мертвим народного депутата Антона Полякова (депутатська група "Партія "За майбутнє"). Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле у таксі, його намагалися реанімувати лікарі "швидкої", але констатували смерть.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу з приміткою "природна смерть".

Читайте також: В організмі Полякова крім метадону знайшли димедрол - Єнін

За результатами розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує на результати інших судово-медичних досліджень.

Пізніше в МВС заявили, що в організмі депутата виявлено наркотичні речовини.

31 жовтня народний депутат Анна Скороход заявила, що її нареченого Антона Полякова вбили. Вона стверджувала, що бачила на шиї Полякова сліди від удушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-