Резніков обіцяє нульову толерантність до корупції у Міноборони

Резніков обіцяє нульову толерантність до корупції у Міноборони

Укрінформ
Кандидат на посаду міністра оборони Олексій Резніков запевняє, що в міністерстві у разі його призначення буде нульова толерантність до корупції.

Про це він сказав під час виступу з трибуни парламенту, відповідаючи на запитання народних депутатів, передає кореспондент Укрінформу.

«Учора був на засіданні профільного комітету, з яким планую співпрацювати на постійній основі. Ми проговорили багато критичних питань, на які треба звернути увагу, записав п’ять сторінок порад, і ми домовилися, що разом із комітетом будемо відпрацьовувати всі ті речі – і про недобудову, і про забезпечення закупівель, і про харчування і так далі. Толерантність до корупції буде нульова в міністерстві, і цю ж політику ми будемо впроваджувати разом з головнокомандувачем Збройних сил України», - заявив Резніков.

Читайте також: Колишні високопосадовці Міноборони завдали державі збитків більш як на 700 мільйонів - ДБР

Він також анонсував ухвалення кадрових рішень у Міноборони в разі його обрання міністром.

«Стосовно прийняття кадрових рішень – вони будуть прийняті. Я сьогодні, у разі вашої підтримки, шановні народні депутати, почну, в першу чергу, з кадрових зустрічей, розмов. Про всі кадрові рішення ви дізнаєтесь, і це буде абсолютно відкрито і публічно», - сказав Резніков.

Читайте також: Слідчий експеримент підтвердив невідповідність вимогам ЗСУ катерів «Кузні на Рибальському» - ДБР

Як повідомлялося, Верховна Рада 3 листопада звільнила Андрія Тарана з посади міністра оборони. Того ж дня Президент Володимир Зеленський вніс до парламенту подання про призначення Резнікова на цю посаду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-