«Слуга народу» направила Кабміну пропозиції щодо трьох кандидатів у міністри

«Слуга народу» направила Кабміну пропозиції щодо трьох кандидатів у міністри

Укрінформ
Парламентська фракція «Слуга народу» направила Кабінету Міністрів пропозиції про внесення трьох кандидатів на вакантні посади.

Як передає Укрінформ, про це поінформувала речниця фракції "Слуга народу" Юлія Палійчук у Телеграмі.

Так, фракція «Слуга народу», на правах коаліції, направила Кабінету Міністрів пропозиції про внесення на вакантні посади в уряді таких кандидатів: Ірину Верещук - на посаду віцепрем'єр-міністра, міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій; Юлію Свириденко - на посаду першого віцепрем'єр-міністра, міністра економіки; Павла Рябікіна - на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Читайте також: Арахамія назвав кандидатів у міністри замість Уруського та Абрамовського

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 3 листопада, депутати звільнили Романа Абрамовського з посади міністра захисту довкілля та природних ресурсів, Олексія Любченка - з посади першого віцепрем’єр-міністра – міністра економіки, Олексія Резнікова - з посади віцепрем'єр-міністра – міністра з реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Олега Уруського - з посади віцепрем'єр-міністра – міністра з питань стратегічних галузей промисловості, Андрія Тарана - з посади міністра оборони.

Кандидатури, які замінять імовірно звільнених очільників міністерств, уже запропоновані й схвалені Президентом Володимиром Зеленським та членами фракції "Слуга народу". Рішення щодо них парламент ухвалюватиме в четвер, 4 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-