Рада візьметься за кадрові питання 3 і 4 листопада — Стефанчук

Рада візьметься за кадрові питання 3 і 4 листопада — Стефанчук

Укрінформ
Верховна Рада розглядатиме питання кадрових змін в уряді у середу і четвер, 3 і 4 листопада.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомив Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук на брифінгу в понеділок.

“Ми плануємо, що середа і четвер можуть пройти в питаннях, пов’язаних з кадрами. Це кадрові звільнення і кадрові призначення”, - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, 1 листопада віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков подав до Апарату ВР заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Таку ж заяву подав віце-прем’єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський. Офіційна заява про звільнення від міністра захисту довкілля та природних ресурсів Романа Абрамовського надійшла до Апарату ВР 19 жовтня.

Читайте також: Арахамія назвав кандидатів у міністри замість Уруського та Абрамовського

Голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив на брифінгу в понеділок, що члени фракції “Слуга народу” розглядають кандидатуру чинного заступника міністра захисту довкілля та природних ресурсів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Руслана Стрільця на посаду міністра; чинного голову Державної митної служби Павла Рябікіна — на посаду міністра з питань стратегічних галузей промисловості; народного депутата Ірину Верещук — на посаду віцепрем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

Олексія Резнікова планують призначити на посаду міністра оборони.

Раніше керівництво фракції "Слуга народу” анонсувало заміну 4-5 міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-