Віцепрем’єр Уруський написав заяву на звільнення

Віцепрем’єр Уруський написав заяву на звільнення

Укрінформ
Віцепрем’єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський подав заяву про звільнення за власним бажанням.

Як передає Укрінформ, про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі.

“Віцепрем’єр-міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Уруський Олег Семенович подав заяву до Апарату Верховної Ради про звільнення за власним бажанням”, - написав Мельничук.

Як повідомляв Укрінформ, голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив на брифінгу в понеділок, що чинний голова Державної митної служби України Павло Рябікін очолить Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості після звільнення з відповідної посади Олега Уруського.

Читайте також: Рада звільнила Абрамовського з посади міністра екології

19 жовтня 2021 року до Апарату Верховної Ради надійшла офіційна заява про звільнення від міністра захисту довкілля та природних ресурсів Романа Абрамовського. Члени фракції “Слуга народу” розглядають кандидатуру чинного заступника міністра захисту довкілля та природних ресурсів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Романа Стрільця.

Читайте також: Резнікова хочуть призначити міністром оборони, у віцепрем’єри делегують Верещук — Арахамія

Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков 1 листопада подав до Апарату ВР заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Члени парламентської фракції “Слуга народу” делегують народну депутатку Ірину Верещук на посаду віцепрем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій замість Олексія Резнікова, якого планується призначити на посаду міністра оборони.

Раніше керівництво фракції "Слуга народу” анонсувало заміну 4-5 міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-