Резнікова хочуть призначити міністром оборони, у віцепрем’єри делегують Верещук — Арахамія

Резнікова хочуть призначити міністром оборони, у віцепрем’єри делегують Верещук — Арахамія

Укрінформ
Члени фракції “Слуга народу” делегують народну депутатку Ірину Верещук на посаду віцепрем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції ТОТ замість Олексія Резнікова, якого планують призначити міністром оборони.

Про це голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія сказав на брифінгу після засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Щодо пана Резнікова, я думаю, всі розуміють, що у сфері оборони та закупівель зараз суттєво змінилися правила завдяки тому, що ми ухвалили новий закон про оборонні закупівлі. Він запрацював тільки декілька місяців тому. Зараз Міністерство оборони потребує дуже швидких зміни. За погодженням разом із паном Тараном, тому що в нього є стан здоров’я, у тому числі, а зараз треба мати турборежим у міністерстві оборони, треба було шукати досвідченого менеджера, який міг би здійснювати всі ці зміни. Фактично пан Резніков уже довів свій професіоналізм і дипломатію, він має гарну репутацію серед міжнародних партнерів, тому і вирішили”, - розповів парламентарій.

Читайте також: «Слуги» офіційно не обговорюють призначення Верещук на посаду міністра оборони

Арахамія додав, що “Слуга народу” вирішила делегувати на посаду, яку наразі обіймає Резніков, народного депутата Ірину Верещук, оскільки члени фракції переконані в тому, що вона зможе “виконувати цю роботу професійно”.

Як повідомляв Укрінформ, віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков 1 листопада подав заяву про звільнення з посади за власним бажанням.

Верховна Рада ухвалила закон "Про оборонні закупівлі" 17 липня 2020 року. Документ набув чинності 1 січня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-