«Слуги» офіційно не обговорюють призначення Верещук на посаду міністра оборони

«Слуги» офіційно не обговорюють призначення Верещук на посаду міністра оборони

Укрінформ
Народні депутати фракції «Слуга народу» офіційно не обговорюють питання призначення Ірини Верещук на посаду міністра оборони України у разі звільнення Андрія Тарана.

Про це Верещук повідомила в коментарі кореспонденту Укрінформу.

«Питання заміни міністра оборони залишається відкритим. Це ще точно невідомо, чи відбудеться взагалі така зміна. Щодо обговорень у межах фракції, то формального обговорення мого призначення на посаду міністра оборони на фракції не було і бути не могло, бо немає рішення Президента», - сказала парламентарій.

Водночас вона зауважила, що неформальні обговорення її можливого призначення на посаду міністра оборони з членами фракції «Слуга народу» та представниками Оборонного комітету ВР були.

Окрім цього, Верещук наголосила, що готова очолити Міністерство оборони, якщо отримає відповідну пропозицію.

Читайте також: Стефанчук анонсував «гарячі» дискусії щодо відкликання Третьякової з посади глави комітету ВР

Раніше голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомляв, що народні депутати від «СН» визначатимуться з кадровими змінами в Кабінеті Міністрів на засіданні політсили 18 жовтня. Він не конкретизував, відставки яких міністрів розглядатимуть народні депутати, але впродовж останніх місяців у ЗМІ поширюється інформація, зокрема, про імовірну відставку міністра оборони Андрія Тарана.

Згідно з Конституцією України, міністр оборони та міністр закордонних справ призначаються Верховною Радою за поданням Президента України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-