Наступного тижня у Раді буде щонайменше чотири кадрові питання - Арахамія

Наступного тижня у Раді буде щонайменше чотири кадрові питання - Арахамія

Укрінформ
Верховна Рада наступного пленарного тижня, який триватиме упродовж 2-5 листопада, розгляне щонайменше чотири кадрові питання, зокрема, щодо звільнення міністрів оборони і захисту довкілля та природних ресурсів.

Про це голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив в ефірі телеканалу “Україна 24”, передає кореспондент Укрінформу.

“На наступному пленарному тижні буде щонайменше чотири кадрові питання”, - сказав парламентарій.

Арахамія поінформував, що народні депутати точно розглядатимуть питання звільнення міністра захисту довкілля та природних ресурсів Романа Абрамовського, а також міністра оборони Андрія Тарана. Інші кадрові зміни керівник фракції “СН” відмовився коментувати. Водночас він зауважив, що вони не стосуватимуться міністра інфраструктури Олександра Кубракова та міністра соціальної політики Марини Лазебної.

Читайте також: Кадрову ротацію в Кабміні поставили «на паузу» - депутат

Як повідомляв Укрінформ, 19 жовтня 2021 рокудо Апарату Верховної Ради надійшла офіційна заява про звільнення від міністра захисту довкілля та природних ресурсів Романа Абрамовського. 20 жовтня народний депутат від фракції "Слуга народу" Андрій Жупанин підтвердив інформацію, що поширюється в ЗМІ, про те, що він є одним із кандидатів, якого можуть призначити на посаду міністра захисту довкілля та природних ресурсів. Він також додав, що зі ЗМІ дізнався про те, що його ймовірними конкурентами в боротьбі за посаду міністра можуть бути чинний голова Черкаської ОДА Олександр Скічко, а також колишній голова Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов.

22 жовтня голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив, що парламент упродовж двох-трьох тижнів голосуватиме за призначення нового міністра оборони, Президент Володимир Зеленський уже остаточно визначився з кандидатурою на цю посаду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-