Кадрову ротацію в Кабміні поставили «на паузу» - депутат

Кадрову ротацію в Кабміні поставили «на паузу» - депутат

Укрінформ
Процес кадрових змін у Кабінеті Міністрів наразі відтерміновано.

Про це заявив народний депутат з фракції «Слуга народу» Олександр Качура під час брифінгу в кулуарах парламенту, передає кореспондент Укрінформу.

«Це питання поки що дійсно на паузі. Зараз проводиться ще більш глибинний аудит роботи кожного міністерства. Після цього будуть зроблені кадрові висновки... Не значить, що від цієї історії відмовилися. Кадрові зміни будуть, але їх вирішили трохи відтермінувати», - сказав Качура.

Він зауважив, що є питання до роботи щонайменше чотирьох міністрів. За словами депутата, уже навіть запропоновано кандидатури нових очільників міністерства після відставок чинних міністрів. «Я точно знаю, що деякі кандидати вже спілкувалися і з керівництвом фракції, і з керівництвом Офісу Президента, після цього, я думаю, що вони цілком можуть очолити ці міністерства або зайняти в них якісь позиції», – поінформував Качура.

Читайте також: Разумков повідомив про запуск процедури відкликання його з посади спікера ВР

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков неодноразово заявляв, що не виключає, що восени 2021 року відбудуться кадрові перестановки в Кабінеті Міністрів. Подібні заяви також робило керівництво фракції «Слуга народу» у ВР. Кадрові зміни в уряді мали стати одним із питань для обговорення під час виїзного засідання фракції «СН» у Трускавці, однак народні депутати не порушували його.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-