Глава МЗС Латвії розповів про міжнародні дії на підтримку України

Глава МЗС Латвії розповів про міжнародні дії на підтримку України

Укрінформ
Латвійський міністр закордонних справ Едгар Рінкевичс розповів про всебічну підтримку України з боку міжнародних партнерів, зокрема, до саміту Східного партнерства, який відбудеться 15 грудня в Брюсселі, готується спеціальний пакет документів.

Про це він повідомив в інтерв'ю Укрінформу.

«Ми зараз готуємося до саміту Східного партнерства, який має відбутися 15 грудня (в Брюсселі - ред.). Потрібно підготувати до нього пакет документів, намітити, як буде зміцнюватися співробітництво між Євросоюзом і країнами Партнерства, особливо - з Україною», - сказав Рінкевичс.

За його словами, питання допомоги Україні обговорювалося і під час його зустрічей в рамках Організації економічного співробітництва і розвитку, а також на переговорах глав МЗС трьох балтійських країн з міністром закордонних справ Великої Британії Елізабет Трас, які пройшли минулого тижня.

Рінкевичс також наголосив, що міжнародні партнери «хотіли б бачити, що реформи в розвиток держави в Україні проходять динамічно». «І хочеться сподіватися, що при цьому внутрішньополітичні питання не заважатимуть загальному реформаторському настрою», - резюмував глава МЗС Латвії.

Читайте також: Латвія ініціює в ООН розвиток ідеї Кримської платформи - Рінкевичс

Повністю інтерв'ю з латвійським міністром закордонних справ Едгаром Рінкевичсом читайте незабаром на сайті Укрінформу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-