«Голос» блокуватиме відкликання Разумкова – Железняк

«Голос» блокуватиме відкликання Разумкова – Железняк

Укрінформ
Парламентська фракція «Голос» блокуватиме процес відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради шляхом оголошення перерви та відсторонення першого заступника Голови ВР Руслана Стефанчука від ведення пленарного засідання.

Про це голова фракції «Голос», народний депутат Ярослав Железняк повідомив на брифінгу в кулуарах парламенту, передає кореспондент Укрінформу.

«Будемо брати перерву. Будемо якось переконувати. Будемо відсторонювати (першого віцеспікера Руслана Стефанчука від ведення пленарного засідання – ред.), блокувати», – сказав парламентарій.

Читайте також: Рада може розглянути кадрові зміни в уряді наступного пленарного тижня

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати на засіданні парламенту в четвер, 7 жовтня, розглянуть питання про відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради. Процедура відкликання передбачена третім питанням порядку денного. Напередодні парламентарії вирішили, що головуватиме на засіданні під час розгляду цього питання очільник Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев (фракція «Слуга народу»).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-