Рада може розглянути кадрові зміни в уряді наступного пленарного тижня

Рада може розглянути кадрові зміни в уряді наступного пленарного тижня

Укрінформ
Верховна Рада може розглянути кадрові зміни в Кабінеті Міністрів наступного пленарного тижня, який триватиме упродовж 19-22 жовтня.

Про це голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив під час брифінгу в кулуарах ВР, передає кореспондент Укрінформу.

"Відкладено (питання змін в уряді – ред.), тому що в нас головна відставка (Голови ВР Дмитра Разумкова – ред.) пішла, потім другорядні підуть", – сказав парламентарій.

Водночас він висловив думку, що Верховна Рада може розглянути відповідне питання наступного пленарного тижня.

Читайте також: Кадрову ротацію в Кабміні поставили «на паузу» - депутат

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати з фракції "Слуга народу" 2 жовтня зібрали необхідні 150 підписів для ініціювання відкликання з посади Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Це відбулося в межах дводенного виїзного засідання фракції "СН" у Трускавці. За інформацією речниці фракції "СН" Юлії Палійчук, під колективною ініціативою народних депутатів щодо відкликання Разумкова з посади спікера парламенту було зібрано 197 підписів.

4 жовтня за поданням голови парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамії запущено процедуру відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

Читайте також: Разумков прогнозує восени відставку «трьох-чотирьох міністрів»

Народні депутати під час пленарного засідання 5 жовтня відсторонили Голову Верховної Ради Дмитра Разумкова від ведення пленарних засідань парламенту упродовж двох днів.

Окрім цього, вони підтримали ініціативу внесення до порядку денного шостої сесії Верховної Ради питання відкликання Дмитра Разумкова з посади спікера українського парламенту. Відповідне рішення передбачає розгляд питання відкликання Разумкова з посади Голови ВР у четвер, 7 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-