Рада голосуватиме за відкликання Разумкова з посади спікера 7 жовтня

Рада голосуватиме за відкликання Разумкова з посади спікера 7 жовтня

Укрінформ
Народні депутати підтримали ініціативу внесення до порядку денного шостої сесії Верховної Ради питання відкликання Дмитра Разумкова з посади спікера українського парламенту.

За відповідне рішення, яке передбачає розгляд питання відкликання Разумкова з посади Голови ВР у четвер, 7 жовтня, проголосували 246 парламентаріїв, передає кореспондент Укрінформу.

"Згідно з Регламентом Верховної Ради України, буде включатися в порядок денний питання, пов’язане фактично зі стартом процедури відкликання Голови Верховної Ради з посади", – поінформував перед розглядом відповідного питання Разумков.

Під час розгляду відповідного питання на засіданні головував перший заступник Голови ВР Руслан Стефанчук.

Читайте також: У «Слузі народу» вважають, що за відставку Разумкова буде понад 240 голосів

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати з фракції "Слуга народу" 2 жовтня зібрали необхідні 150 підписів для ініціювання відкликання з посади Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Це відбулося в межах дводенного виїзного засідання фракції "СН" у Трускавці. За інформацією речниці фракції "СН" Юлії Палійчук, під колективною ініціативою народних депутатів щодо відкликання Разумкова з посади спікера парламенту було зібрано 197 підписів.

4 жовтня за поданням голови парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамії запущено процедуру відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

Народні депутати під час пленарного засідання 5 жовтня відсторонили Голову Верховної Ради Дмитра Разумкова від ведення пленарних засідань парламенту упродовж двох днів. Відповідне рішення підтримали 240 народних депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-