Разумков скасував обмеження на доступ журналістів до кулуарів Ради

Разумков скасував обмеження на доступ журналістів до кулуарів Ради

Документ
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження, згідно з яким збільшено кількість представників засобів масової інформації, які мають можливість працювати в кулуарах та пресцентрі парламенту під час карантину.

Відповідний документ у Фейсбуці оприлюднила прессекретар Голови ВР Ольга Туній, повідомляє Укрінформ.

"У зв’язку з численними зверненнями журналістів, Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав розпорядження про збільшення кількості представників ЗМІ, що можуть працювати у Парламенті на другому та третьому поверхах", – зазначила Туній.

Читайте також: Рада голосуватиме за відкликання Разумкова з посади спікера 7 жовтня

Вона поінформувала, що відтепер у кулуарах парламенту на другому поверсі, а також у пресцентрі на третьому поверсі зможуть працювати до 200 осіб. Водночас на балконі преси у залі засідань Верховної Ради матимуть можливість працювати до 30 осіб.

Окрім цього, згідно з розпорядженням, знімаються будь-які обмеження на пересування кулуарами другого поверху (у кулуарах другого поверху вже зняли обмежувальні стрічки - ред.).

Читайте також: Разумкова відсторонили від ведення засідань Ради

Як повідомляв Укрінформ, згідно з розпорядженням Голови ВР "Про додаткові заходи із запобігання виникненню гострої респіраторної хвороби" від 12 березня 2020 року, журналісти в період карантину працюють у пресцентрі Верховної Ради в кулуарах третього поверху за наявності постійної картки акредитації та додаткової перепустки. При цьому встановлено ліміт щодо кількості осіб, які можуть перебувати в пресцентрі - до 120 журналістів, а в ложі преси - до 30 операторів та фотографів. Кулуари другого поверху були повністю закриті для преси. Від 7 вересня 2021 року для парламентських кореспондентів було частково відкрито кулуари другого поверху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-