За відкликання Разумкова «слуги» зібрали близько 190 підписів – Корнієнко

За відкликання Разумкова «слуги» зібрали близько 190 підписів – Корнієнко

Укрінформ
Народні депутати від фракції "Слуга народу" у Верховній Раді зібрали близько 190 підписів під підписними листами для відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови ВР.

Про це голова партії "Слуга народу", перший заступник парламентської фракції Олександр Корнієнко повідомив під час брифінгу в парламенті, передає кореспондент Укрінформу.

"Зібрано 175 підписів на підписному листі. Так, як він видається на 175 підписів, більше ми там не ставили. Є окремий додаток, він не є формальним, він не буде розглядатися зараз Апаратом ВР, але там ще десь близько 15 підписів, тобто загалом десь близько 190 я бачив", – поінформував Корнієнко.

Читайте також: Разумков не планує збирати підписи за імпічмент Зеленського

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати з фракції "Слуга народу" 2 жовтня зібрали необхідні 150 підписів для ініціювання відкликання з посади Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Це відбулося в межах дводенного виїзного засідання фракції "СН" у Трускавці. За інформацією речниці фракції "СН" Юлії Палійчук, народні депутати від фракції "Слуга народу" під час виїзного засідання політсили у Трускавці вирішили у понеділок, 4 жовтня, розпочати процедуру відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

Головною кандидатурою на посаду очільника українського парламенту є перший віцеспікер Руслан Стефанчук.

Голова ВР Дмитро Разумков заявив, що парламентська фракція партії "Слуга народу" відмовилася зустрічатися з ним, щоб обговорити питання відкликання з посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-