Разумков не планує збирати підписи за імпічмент Зеленського

Разумков не планує збирати підписи за імпічмент Зеленського

Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не планує збирати підписи народних депутатів за ініціювання імпічменту Президента Володимира Зеленського у разі відкликання його з посади Голови парламенту.

Про це Разумков сказав на брифінгу у Верховній Раді в понеділок, передає кореспондент Укрінформу.

"Ні, я не планую збирати підписи про імпічмент Президента. А процедури, ви знаєте, виписані чітко в Регламенті, як це відбувається", - прокоментував Голова ВР.

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати з фракції "Слуга народу" 2 жовтня зібрали необхідні 150 підписів для ініціювання відкликання з посади Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Це відбулося в межах дводенного виїзного засідання фракції "СН" у Трускавці. За інформацією речниці фракції "СН" Юлії Палійчук, народні депутати від фракції "Слуга народу" під час виїзного засідання політсили у Трускавці вирішили у понеділок, 4 жовтня, розпочати процедуру відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

Читайте також: Зеленський назвав головну помилку Разумкова

Головною кандидатурою на посаду очільника українського парламенту є чинний перший віцеспікер Руслан Стефанчук.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков офіційно звернувся до народних депутатів від парламентської фракції "Слуга народу" із запрошенням на зустріч для обговорення своєї "незадовільної" роботи. Згодом він заявив, що парламентська фракція партії "Слуга народу" відмовилася зустрічатися з ним, щоб обговорити питання відкликання з посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-