Зеленський назвав головну помилку Разумкова

Зеленський назвав головну помилку Разумкова

Відео
Укрінформ
Основне протиріччя щодо Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова полягає в тому, що він не поділяє програмні засади партії "Слуга народу", які підтримали 73% громадян України на президентських виборах у 2019 році.

Як передає Укрінформ, про це у межах виїзного засідання парламентської фракції "Слуга народу" в Трускавці заявив Президент Володимир Зеленський у коментарі журналістам, яке транслював телеканал "Дом".

"Питання про Дмитра Олександровича (Разумкова - ред.) — це для мене не питання. Я вважаю, що це питання внутрішньофракційне. Вважаю, що велика помилка з боку Діми або консультантів, які з ним зараз працюють, що він виносить ці питання в сферу медіа. Хоча секретів ніяких немає", — сказав Зеленський.

Читайте також: Прессекретар Президента: Збір підписів за відставку Разумкова – ініціатива Арахамії

Президент зауважив, що в оцінці будь-якої посадової особи, яка представляє "Слугу народу", він спирається на програмні положення партії.

Читайте також: «Слуги народу» зібрали необхідну кількість підписів за відкликання Разумкова – джерело

"Програма партії — це для мене як меню... Якщо ми боремося з олігархами — підпишіть закон... Якщо не підписуєте? Шукайте іншу команду", — пояснив Зеленський.

При цьому він відзначив, що проблема - не в особистості Дмитра Разумкова.

"Якщо ти не підтримуєш боротьбу з олігархами, не підтримуєш санкційну політику, наприклад, щодо пана Медведчука та інших... то я вважаю, що у цих людей просто інші політичні погляди. І це нормально. Ми живемо в демократичній державі. Але якщо вони (погляди - ред.) інші, аніж у понад 200 людей (фракції "Слуга народу" - ред.) та 73% (громадян України - ред.), які віддали голоси саме за програму партії "Слуга народу"... Якщо твої погляди інші — значить, ти живеш своїм особистим життям", — наголосив Президент.

Читайте також: Разумков запрошує «слуг» обговорити свою «незадовільну роботу»

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати від парламентської фракції "Слуга народу" на виїзному засіданні політсили в Трускавці розпочали збір підписів під підписними листами за відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради.

30 вересня Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що керівник фракції партії “Слуга народу” Давид Арахамія ініціював збір підписів за відкликання його з посади спікера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-