Прессекретар Президента: Збір підписів за відставку Разумкова – ініціатива Арахамії

Прессекретар Президента: Збір підписів за відставку Разумкова – ініціатива Арахамії

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський не причетний до збору підписів народних депутатів за відставку Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Це є ініціативою глави парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамії.

Про це заявив у коментарі телеканалу "Україна 24" прессекретар глави держави Сергій Никифоров.

"Це ініціатива пана Давида Арахамії, в нього можна запитати його мотиви стосовно того, чому він ці списки на підпис запросив у голови Верховної Ради", - сказав Никифоров.

Речник Президента повідомив, що Зеленський і Разумков "спілкуються, стосунки у них нормальні, кожен виконує свою функцію".

Читайте також: Разумков каже, що посаду голови ВР хоче обійняти Стефанчук

Як повідомлялося, 30 вересня Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що керівник фракції партії “Слуга народу” Давид Арахамія ініціював збір підписів за відкликання його з посади спікера. Разумков повідомив, що народні депутати вже 30 вересня отримають підписні листи про відкликання його з посади. За Регламентом ВР, достатньо зібрати 150 підписів для внесення відповідного питання до порядку денного пленарного засідання.

Близько 16 години прессекретар Разумкова Ольга Туній повідомила у Фейсбуці, що підписні листи за зверненням фракції «Слуга народу» про відкликання Голови Верховної Ради готові та знаходяться в парламентському Апараті.

Читайте також: Разумков вважає, що Зеленському не варто іти на другий термін

За кілька годин речниця спікера повідомила, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія звернувся до Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова для повторної видачі підписних листів щодо відкликання спікера.

Речниця фракції партії “Слуги народу” Юлія Палійчук заявила, що питання щодо відкликання з посади керівництва парламенту на засіданнях фракції не порушувалося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-