Разумков показав документ про збір підписів за його відкликання

Разумков показав документ про збір підписів за його відкликання

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявляє, що сьогодні народні депутати отримають підписні листи про відкликання його з посади.

Як передає Укрінформ, про це сам Разумков повідомив у Фейсбуці.

"Очікувано, колеги прийшли за підписними листами про відкликання мене з посади Голови Верховної Ради України. Відповідну пропозицію подав голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія. Одразу розписав документ на Апарат Верховної Ради України", - заявив Разумков.

Читайте також: Разумков: У мене є команда людей, готових працювати на користь держави

Він також зауважив: "Як і обіцяв, зволікати з процесом не буду. Сьогодні колеги отримають підписні листи. Продуктивної роботи у Трускавці!)".

Як повідомлялося, в деяких ЗМІ кілька місяців поширюється інформація, що незабаром нібито планується заміна Голови Верховної Ради.

Читайте також: Разумков розповів, що робитиме у разі відкликання з посади спікера

Разумков заявив, що якщо парламентарії ухвалять рішення про відкликання його з посади, то він залишиться позафракційним народним депутатом.

Як повідомляв Укрінформ, фракція "Слуга народу" проведе виїзне засідання у Трускавці 1-2 жовтня. Голова фракції Арахамія заявив, що Разумкова не запрошували, оскільки він не є членом цієї фракції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-