Стефанчук відкрив Раду, у залі - 184 депутати

Стефанчук відкрив Раду, у залі - 184 депутати

Відео
Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук відкрив пленарне засідання парламенту в середу. 

У залі зареєстровано 184 народних депутати, передає кореспондент Укрінформу.

"Пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим", - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати на пленарному засіданні в середу планують розглянути у другому читанні законопроєкт № 5109 "Про запобігання та протидію антисемітизму в Україні".

Парламентарії також мають намір розглянути у другому читанні законопроєкти №4564 "Про внесення змін до деяких законів України щодо внесення відомостей про зареєстроване місце проживання громадян України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях, Автономній Республіці Крим та місті Севастополі, а також оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України" та №5851 "Про внесення зміни до статті 11 Закону України "Про валюту і валютні операції" щодо виконання банками функцій агентів валютного нагляду".

Читайте також: Стефанчук закликає Раду відреагувати на примусове залучення українців до виборів у Держдуму

Водночас у першому читанні депутати планують розглянути проєкти законів №5845 "Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення надання публічних (електронних публічних) послуг", №5397 "Про внесення змін до Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна” щодо уточнення деяких положень та сприяння залученню інвестицій в процесі приватизації" та альтернативний №5397-1, а також №4286 "Про внесення змін до Кодексу цивільного захисту України щодо врегулювання питання виплати одноразової грошової допомоги в разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без установлення інвалідності осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту".

Окрім цього, порядок денний пропонує нардепам до розгляду проєкт постанови №5251 "Про невідкладні заходи щодо забезпечення реалізації права громадян на житло".

Як повідомляв Укрінформ, 10 вересня 2021 року Голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що повторно захворів на COVID-19.

Разумков дав доручення першому заступнику Голови ВР та віцеспікерці про проведення пленарних засідань, поки перебуває на самоізоляції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-