Центр стратегічних комунікацій запустив власний сайт

Центр стратегічних комунікацій запустив власний сайт

Укрінформ
Офіційний сайт Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки запрацював у вівторок, 21 вересня, у бета-версії.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі Центру.

Як зазначається, на своєму сайті Центр оперативно публікуватиме аналітику про зовнішні інформаційні загрози Україні, огляди дезінформації та спростування наративів з тем, які найбільше атакує Російська Федерація.

На сайті також публікуватимуться напрацювання партнерської мережі Центру — профільних громадських організацій та експертної міжнародної спільноти, які розвінчують кремлівські фейки та борються з російською пропагандою.

«Це — базова версія, що надає доступ до продуктів Центру і можливість слідкувати за нашою роботою. Надалі ми будемо розвивати сайт у повноцінну сучасну платформу — з корисними ресурсами для держави й суспільства, базами даних та консолідованою українською експертизою з протидії дезінформації», — повідомив керівник Центру Ігор Соловей.

Читайте також: Головним викликом пандемії є розділеність суспільства - Центр стратегічних комунікацій

Як повідомлялося, Центр стратегічних комунікацій було створено при Міністерстві культури та інформаційної політики України у березні 2021 року як один із механізмів протидії дезінформації спільними зусиллями держави і громадянського суспільства. Робота Центру сфокусована на комунікаційній протидії зовнішнім загрозам, зокрема — інформаційним атакам з боку Російської Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-