Стефанчук відкрив засідання Ради

Стефанчук відкрив засідання Ради

Фото
Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук відкрив у вівторок пленарне засідання парламенту.
Як передає кореспондент Укрінформу, у залі зареєструвались 189 народних депутатів.

"Пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим", – сказав перший віцеспікер.

Так, міністр фінансів Сергій Марченко на пленарному засіданні Верховної Ради 21 вересня представить проєкт закону №6000 "Про Державний бюджет України на 2022 рік".

Пленарне засідання Верховної Ради 21 вересня / Фото: Юлія Овсяннікова, Укрінформ

Для включення до порядку денного та скорочення термінів розгляду запропоновано законопроєкт №6052 "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо реалізації соціальних заходів та інфраструктурних проєктів". Він передбачає виділення додаткових коштів з держбюджету-2021 на фінансування соціальної сфери.

Читайте також: Рада може розглянути законопроєкт про олігархів у середу або четвер – Арахамія

У повторному першому читанні планується розглянути законопроєкт №5454 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перебігу строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг під час дії карантину".

У другому читанні парламентарії планують розглянути законопроєкт №4662 "Про внесення зміни до розділу X "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про публічні закупівлі" щодо забезпечення можливості закупівель лікарських засобів за договорами керованого доступу".

Депутати також мають намір ухвалити рішення щодо законопроєкту №5388 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дерегуляції трудових відносин".

Читайте також: Уряд представить у Раді проєкт бюджету-2022

Окрім цього, для включення до порядку денного та ухвалення рішення запропоновано законопроєкти №5831"Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, що регулюють питання трансплантації анатомічних матеріалів людині" та №5845 "Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення надання публічних (електронних публічних) послуг".

Як повідомлялося, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков працює дистанційно через COVID-19.

10 вересня 2021 року Разумков повідомив, що повторно захворів на COVID-19. 11 листопада 2020 року він уперше розповів, що отримав позитивний тест на COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-