Уряд представить у Раді проєкт бюджету-2022

Уряд представить у Раді проєкт бюджету-2022

Укрінформ
Міністр фінансів Сергій Марченко на засіданні Верховної Ради у вівторок представить проєкт закону 6000 "Про Державний бюджет України на 2022 рік".

Як передає Укрінформ, про це свідчить порядок денний засідання парламенту, оприлюднений на сайті Верховної Ради.

Для включення до порядку денного та скорочення термінів розгляду запропоновано законопроєкт 6052 "Про внесення змін до Закону України "Про Державний бюджет України на 2021 рік" щодо реалізації соціальних заходів та інфраструктурних проєктів". Він передбачає виділення додаткових коштів з держбюджету-2021 на фінансування соціальної сфери.

У повторному першому читанні планується розглянути законопроєкт 5454 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перебігу строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг під час дії карантину".

Читайте також: Пріоритети бюджету можна побачити по цифрах, а не казках окремих політиків – Шмигаль

У другому читанні парламентарії планують розглянути законопроєкт 4662 "Про внесення зміни до розділу X "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про публічні закупівлі" щодо забезпечення можливості закупівель лікарських засобів за договорами керованого доступу".

Депутати мають намір ухвалити рішення щодо законопроєкту 5388 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дерегуляції трудових відносин".

Читайте також: Чернишов каже, що проєкт бюджету має на меті наздогнати втрачене через пандемію

Для включення до порядку денного та ухвалення рішення запропоновано законопроєкти 5831"Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, що регулюють питання трансплантації анатомічних матеріалів людині" та 5845 "Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення надання публічних (електронних публічних) послуг".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-