Рада у середу може розглянути постанову про засудження російських виборів в ОРДЛО і Криму

Рада у середу може розглянути постанову про засудження російських виборів в ОРДЛО і Криму

Укрінформ
Верховна Рада в середу, 23 вересня, може розглянути проєкт постанови про засудження проведення виборів до Державної Думи Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях України.

Про це голова партії “Слуга народу”, перший заступник голови однойменної парламентської фракції Олександр Корнієнко сказав на брифінгу після засідання Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Щодо постанови по засудженню виборів до Державної Думи (на тимчасово окупованих територіях України — ред.), я думаю, що завтра вона буде готова в комітеті і там не буде особливих перепон. Навіть у середу вранці її спробуємо проголосувати. Вона зрозуміла і буде широко підтримана парламентом”, - сказав парламентарій.

Читайте також: «Міжнародні спостерігачі» за виборами в Криму не представляють нікого, окрім себе – МЗС

Як повідомляв Укрінформ, 17 вересня Міністерство закордонних справ висловило рішучий протест та засудило протиправну організацію і проведення Росією 17–19 вересня виборів депутатів до Державної думи на тимчасово окупованій території Криму і примусове залучення до участі у цих виборах громадян України з виданими їм у незаконний спосіб паспортами громадян Росії на тимчасово окупованих територіях в Донецькій та Луганській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-