Корнієнко каже, що «слуги» сьогодні не обговорюватимуть кадрові зміни в уряді

Корнієнко каже, що «слуги» сьогодні не обговорюватимуть кадрові зміни в уряді

Укрінформ
Народні депутати від “Слуги народу” на засіданні фракції у понеділок увечері не обговорюватимуть можливі кадрові зміни в Кабінеті Міністрів.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це поінформував голова партії, перший заступник голови фракції “СН” Олександр Корнієнко на брифінгу у Верховній Раді в понеділок.

“Сьогодні не буде кадрових питань урядових (на засіданні фракції, - ред.). Принаймні, не планується”, - сказав парламентарій.

Корнієнко нагадав, що кадрові зміни в уряді - “це питання кінця вересня — початку жовтня”.

Читайте також: «Слуга народу» наразі не ініціюватиме відставку Разумкова — Корнієнко

“Ще поки що не сильно кінець вересня, ще середина”, - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков неодноразово заявляв, що не виключає восени 2021 року кадрових перестановок у Кабінеті Міністрів. Подібні заяви також робило керівництво фракції «Слуга народу» у ВР.

Голова фракції “СН” Давид Арахамія раніше анонсував "три-чотири" кадрові зміни в уряді, але відмовився називати конкретні прізвища.

Як повідомлялося, у понеділок, 20 вересня, о 19:00 відбудеться засідання фракції “Слуга народу”.

Читайте також: Шмигаль про можливі кадрові зміни: В мене претензій до Кабміну поки немає

У порядку денному засідання — фінальні редакції і процедура розгляду “антиолігархічних” законопроєктів 5599 і 5600, а також питання призначення нового голови Комітету з питань правоохоронної діяльності.

Крім того, о 18.00 відбудеться засідання політради партії з висунення кандидата у народні депутати по 184-му округу, голови Херсонської ОДА Сергія Козиря.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-