«Слуги народу» можуть висунути на довиборах у Раду голову Херсонської ОДА

«Слуги народу» можуть висунути на довиборах у Раду голову Херсонської ОДА

Укрінформ
Кандидатом у народні депутати від партії "Слуга народу" у 184-му виборчому окрузі, що на Херсонщині, може стати голова обласної державної адміністрації Сергій Козир.

Про це речниця фракції "СН" Юлія Палійчук повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

"У понеділок, 20 вересня, о 18:00 відбудеться засідання політради партії "Слуга народу". В ході засідання плануємо розглянути питання щодо висунення голови Херсонської ОДА Сергія Козиря кандидатом по 184-му одномандатному виборчому округу від "Слуги народу" на проміжних виборах до Верховної Ради України", – зазначила Палійчук.

Окрім цього, вона поінформувала, що одразу після закінчення засідання політради, орієнтовно о 19:00 розпочнеться засідання фракції "Слуга народу".

Читайте також: «Слуга народу» визначилася з кандидатом на довибори в Раду – депутатка

Як повідомляв Укрінформ, Центральна виборча комісія призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

Рішення прийнято у зв’язку з тим, що раніше обрані в округах народні депутати були достроково позбавлені мандатів: Ігоря Колихаєва (184-й округ) обрали Херсонським міським головою, а Олександра Скічка (197-й округ) призначили керівником Черкаської ОДА.

Читайте також: ЦВК зареєструвала ще п'ять кандидатів на довибори в Раду

Кандидатом у народні депутати у 197-му виборчому окрузі "Слуга народу" висунула чинного міського голову Золотоноші Віталія Войцехівського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-