ЦВК зареєструвала ще п'ять кандидатів на довибори в Раду

ЦВК зареєструвала ще п'ять кандидатів на довибори в Раду

Укрінформ
Центральна виборча комісія зареєструвала п'ять кандидатів у народні депутати від партій "Партія Ігоря Колихаєва "Нам тут жити", "Команда Семчишина", "Команда Андрія Балоги", "Молодий Харків" та ВО "Свобода" на проміжних виборах до Верховної Ради в одномандатних виборчих округах № 184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область) 31 жовтня.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначив член ЦВК Сергій Постівий, до комісії надійшли заяви разом з іншими необхідними документами політичних партій "Партія Ігоря Колихаєва "Нам тут жити", "Команда Семчишина", "Команда Андрія Балоги", "Молодий Харків" і ВО "Свобода" щодо реєстрації висунутих ними осіб кандидатами у народні депутати на проміжних виборах до парламенту в ОВО №184 на Херсонщині та №197 на Черкащині.

ЦВК розглянула вказані документи й ухвалила рішення зареєструвати кандидатами в народні депутати на проміжних виборах в ОВО №184 від ВО "Свобода" Олега Баркаренка, "Партії Ігоря Колихаєва "Нам тут жити" - Геннадія Лагуту, "Команди Семчишина" - Сергія Матвійчука.

Читайте також: ЦВК зареєструвала ще шість кандидатів на довибори в Раду

Кандидатами в народні депутати на виборах в ОВО №197 зареєстровано від партій "Молодий Харків" Олену Козачук та "Команди Андрія Балоги" - В'ячеслава Резнікова.

Як повідомлялося, раніше у 197-му окрузі кандидатами у народні депутати було зареєстровано висуванця ВО "Свобода"Андрія Іллєнка, Української галицької партії - Богдана Панкевича, "Влади народу" - Антона Подчапка, “Слуга народу” - Віталія Войцехівського, “Народовладдя” - Сергія Василенка та “Нові обличчя” — Наталію Степушенко.

В ОВО №184 кандидатами у народні депутати вже зареєстровано від партій “Національна платформа” Катерину Одарченко, “Нові обличчя” - Андрія Помазана та “Народовладдя” - Ігоря Токовенка.

Читайте також: «Євросолідарність» висунула Романа Сущенка кандидатом у народні депутати

Центральна виборча комісія призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах № 184 (Херсонська область) та № 197 (Черкаська область).

Рішення прийнято у зв’язку з тим, що раніше обрані в округах народні депутати були достроково позбавлені мандатів, оскільки народного депутата Ігоря Колихаєва (184-й округ) обрано Херсонським міським головою на місцевих виборах 2020 року, а народного депутата Олександра Скічка (197-й округ) призначено головою Черкаської ОДА.

1 вересня в цих округах розпочався виборчий процес проміжних виборів народних депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-