«Євросолідарність» висунула Романа Сущенка кандидатом у народні депутати

«Євросолідарність» висунула Романа Сущенка кандидатом у народні депутати

Укрінформ
Партія "Європейська солідарність" висуває чинного першого заступника голови Черкаської обласної ради, колишнього політв’язня Кремля Романа Сущенка кандидатом у народні депутати у 197-му виборчому окрузі в Черкаській області на проміжних виборах до Верховної Ради.

Як передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу “Євросолідарності”, про це на брифінгу повідомив лідер партії Петро Порошенко.

“Сьогодні я хочу представити і оголосити рішення з`їзду висунути в Черкаській області по мажоритарному округу до Верховної Ради Романа Сущенка. Це легендарна особистість”, – сказав Порошенко.

Крім того, від партії було представлено кандидата у народні депутати у 184-му окрузі на Херсонщині. Ним став фермер, меценат Ігор Йосипенко.

Читайте також: Колишні в’язні Кремля створили спільну платформу

Роман Сущенко - колишній кореспондент Укрінформу. Був незаконно заарештований та утримувався за гратами в РФ з 30 вересня 2016 до 7 вересня 2019-го.

Як повідомляв Укрінформ, Центральна виборча комісія призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах № 184 (Херсонська область) та № 197 (Черкаська область).

Читайте також: ЦВК зареєструвала ще шість кандидатів на довибори в Раду

Рішення прийнято у зв’язку з тим, що раніше обрані в округах народні депутати були достроково позбавлені мандатів, оскільки народного депутата Ігоря Колихаєва (184-й округ) обрано Херсонським міським головою на місцевих виборах 2020 року, а народного депутата Олександра Скічка (197-й округ) призначено головою Черкаської ОДА.

1 вересня в цих округах розпочався виборчий процес проміжних виборів народних депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-