«Слуга народу» визначилася з кандидатом на довибори в Раду – депутатка

«Слуга народу» визначилася з кандидатом на довибори в Раду – депутатка

Укрінформ
Фракція «Слуга народу» визначилася з кандидатом у народні депутати на 184-му виборчому окрузі (Херсонська область) на проміжних виборах і озвучить його ім’я 20 вересня.

Про це повідомила народний депутат Юлія Гришина у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Фракція «Слуга народу» визначилася з кандидатом на 184-ий округ. У понеділок ввечері офіційно озвучимо прізвище на засіданні політради о 18:00 і потім о 19:00 проведемо фракцію (засідання фракції - ред.)», - написала Гришина.

Читайте також: ЦВК зареєструвала ще п'ять кандидатів на довибори в Раду

Як повідомляв Укрінформ, Центральна виборча комісія призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах № 184 (Херсонська область) та № 197 (Черкаська область).

Рішення прийнято у зв’язку з тим, що раніше обрані в округах народні депутати були достроково позбавлені мандатів, оскільки народного депутата Ігоря Колихаєва (184-й округ) було обрано Херсонським міським головою на місцевих виборах 2020 року, а народного депутата Олександра Скічка (197-й округ) призначено головою Черкаської ОДА.

Читайте також: «Євросолідарність» висунула Романа Сущенка кандидатом у народні депутати

1 вересня в одномандатних виборчих округах № 184 та № 197 розпочався виборчий процес проміжних виборів народних депутатів.

Політична партія "Слуга народу" висунула чинного міського голову Золотоноші Віталія Войцехівського кандидатом у народні депутати на 197-му виборчому окрузі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-