На годині запитань до уряду в Раді виступлять Шмигаль і Кулеба

На годині запитань до уряду в Раді виступлять Шмигаль і Кулеба

Укрінформ
Народні депутати повернулися до роботи в сесійній залі Верховної Ради після перерви, яка була оголошена на через вимогу фракцій та груп змінити доповідача під час години запитань до уряду.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, за результатами наради керівництва Верховної Ради з головами депутатських фракцій та груп досягнуто домовленості, що окрім міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, доповідатиме ще й Прем‘єр-міністр Денис Шмигаль.

"Тільки відбулася домовленість за наступний формат години запитань до уряду. Це було погоджено і з Прем‘єр-міністром України, і з міністром закордонних справ. До 10 хвилин виступ міністра закордонних справ. 21 хвилина, тобто кожна фракція задає питання Прем‘єр-міністру, отримує відповідь. Далі – півгодини запитань до уряду", - оголосив Голова ВР Дмитро Разумков.

Як повідомляв Укрінформ, опозиційні парламентські фракції вимагали внести зміни в порядок денний пленарного засідання Верховної Ради в межах години запитань до уряду. Зокрема, вони наполягали на тому, щоб звітував Прем‘єр-міністр Шмигаль. Разумков оголосив перерву в пленарному засідання ВР і запросив на народу голів фракцій та груп, а також прем‘єра.

Читайте також: Разумков покликав на нараду Шмигаля і голів фракцій

Під час Години запитань до уряду у парламенті 10 вересня мав доповідати лише міністр закордонних справ Кулеба щодо значення Кримської платформи для консолідації міжнародних зусиль в процесі деокупації Автономної Республіки Крим, а також щодо значення для України візиту Президента Володимира Зеленського до Сполучених Штатів Америки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-