Разумков покликав на нараду Шмигаля і голів фракцій

Разумков покликав на нараду Шмигаля і голів фракцій

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков оголосив перерву в пленарному засідання парламенту і покликав на нараду голів депутатських фракцій та груп, а також Прем‘єр-міністра Дениса Шмигаля.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Надійшла заява про реальну перерву. Будь ласка, голови депутатських фракцій та груп підійдіть до керівництва Верховної Ради. Денисе Анатолійовичу (Прем‘єр-міністр Денис Шмигаль – ред.), якщо можна, теж підійдіть до мене. На 30 хвилин оголошується перерва", – сказав спікер.

Народний депутат від фракції "Голос" у Верховній Раді Інна Совсун повідомила журналістам у кулуарах парламенту, що перерву оголошено, тому що всі опозиційні депутатські фракції вийшли з вимогою змінити порядок денний засідання Верховної Ради в спілкуванні з Кабінетом Міністрів. "На чому ми наполягаємо? В умовах, коли нас чекає дуже складна осінь, говорити про новину двотижневої давності абсолютно несерйозно. Ми переконані, що нам зараз необхідно почути звіт Прем’єр-міністра по тому, яким чином держава підготувалася до третьої хвилі епідемії, яка нас чекає. Ми так само маємо розуміти, чи є в держави розуміння, яким чином ми будемо реагувати на новини про інтеграцію Росії та Білорусі. І головне питання, яке зараз турбує абсолютно всіх українців - що зробила держава, що зробив уряд для того, аби підготуватися до опалювального сезону", – пояснила Совсун.

Читайте також: Разумков відкрив засідання Ради, у залі - 130 депутатів

Як повідомляв Укрінформ, під час години запитань до уряду у парламенті 10 вересня має доповідати міністр закордонних справ Дмитро Кулеба щодо значення "Кримської платформи" для консолідації міжнародних зусиль у процесі деокупації Автономної Республіки Крим, а також щодо значення для України візиту Президента Володимира Зеленського до Сполучених Штатів Америки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-