Зеленський може взяти участь у Генасамблеї ООН онлайн - Кулеба

Зеленський може взяти участь у Генасамблеї ООН онлайн - Кулеба

Укрінформ
Остаточне рішення щодо офлайн чи онлайн формату участі Президента України Володимира Зеленського у 76-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН ще не ухвалене.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на онлайн-брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Можливість здійснення такого візиту (Президента Зеленського на сесію Генасамблеї ООН. – ред.) зараз опрацьовується, але остаточних рішень ще немає, тому що формат участі в Генеральній Асамблеї передбачає можливість також виступити онлайн», - сказав Кулеба.

Він додав, що для Президента України важливо, щоб кожний його візит був змістовним та результативним. «Тому ми ухвалимо рішення про те, чи буде це візит фізичним на Генеральну Асамблею, чи це буде онлайн-участь Президента у Генеральній Асамблеї ООН», - зазначив міністр.

Читайте також: Візит Зеленського до США: новий тон відносин

Як повідомлялося, прессекретар глави держави Сергій Никифоров у коментарі Укрінформу заявив, що Президент Володимир Зеленський планує здійснити поїздку до Нью-Йорка (США) під час загальних дебатів і засідання високого рівня на 76-й сесії Генеральної Асамблеї ООН наприкінці вересня.

За інформацією, опублікованою на сайті ООН, загальні дебати 76-ї сесії Генасамблеї Організації Об’єднаних Націй відбудуться 21-27 вересня 2021 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-