Зеленський планує поїздку в Нью-Йорк – Никифоров

Зеленський планує поїздку в Нью-Йорк – Никифоров

Ексклюзив
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський планує здійснити поїздку до Нью-Йорка (США) під час загальних дебатів і засідання високого рівня на 76-й сесії Генеральної асамблеї ООН наприкінці вересня.

Про це повідомив прессекретар глави держави Сергій Никифоров у коментарі Укрінформу.

“Справді готуємо візит Президента до Нью-Йорка, про його конкретну програму зможемо повідомити пізніше”, - зазначив він у відповідь на запитання щодо участі Президента в Генасамблеї ООН.

Читайте також: Байден прилетить в Україну, але не цьогоріч – Кулеба

За інформацією, опублікованою на сайті ООН, загальні дебати 76-ї сесії Генасамблеї Організації Об’єднаних Націй відбудуться 21-27 вересня 2021 року.

Як повідомляв Укрніформ, Президент Володимир Зеленський перебував у США з кількаденним робочим візитом із 31 серпня. За результатами переговорів з Президентом США Джозефом Байденом 1 вересня у Білому домі Офіс Президента опублікував спільну заяву щодо стратегічного партнерства двох країн

Читайте також: Зеленський: Зустріч з Байденом проходила в нормальній чоловічій розмові

Кулеба назвав візит Зеленського до Вашингтона і його розмову з Байденом класичним прикладом виграшу для обох сторін.

Щороку у вересні в Нью-Йорку розпочинається чергова сесія Генеральної Асамблеї ООН. Наприкінці місяця традиційно проводиться так званий сегмент "високих зустрічей" за участю глав держав та урядів країн-членів ООН.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-