Ключові міністри США відвідають Київ до кінця року - Стефанішина

Ключові міністри США відвідають Київ до кінця року - Стефанішина

Укрінформ
Керівники ключових міністерств Сполучених Штатів Америки відвідають Україну до кінця року з метою впровадження домовленостей у сферах енергетики, клімату, економіки.

Про це повідомила віцепрем’єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", передає кореспондент Укрінформу.

“Започатковується структурний діалог, і вже до кінця року ключові американські міністри перебуватимуть у Києві, де будуть впроваджувати домовленості стосовно енергетики, клімату, економіки, комерційної співпраці відповідно до домовленостей щодо 3 мільярдів доларів”, - розповіла Стефанішина.

За її словами, візит Володимира Зеленського до США перезапустив відносини між двома країнами.

Читайте також: Візит Зеленського у США: на Банковій розповіли про підписані документи

Віцепрем’єр також наголосила, що Сполучені Штати визнали Україну ключовим союзником у Східній Європі з точки зору безпеки, стабілізації демократичних перетворень у країнах пострадянського простору.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський перебуває у США з робочим візитом на запрошення Джозефа Байдена. 1 вересня у Білому домі відбулася зустріч лідерів двох держав.

Завершення візиту заплановано на неділю, 5 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-