До України прилетів голова Європейської ради Шарль Мішель

До України прилетів голова Європейської ради Шарль Мішель

Фото
Укрінформ
Голова Європейської ради Шарль Мішель прибув в Україну - він візьме участь в урочистостях з нагоди Дня Незалежності, а також у саміті Кримської платформи.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері повідомила віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина.

«Рада вітати в Україні Президента Європейської Ради Шарля Мішеля, який прибув для участі в урочистостях з нагоди 30-ї річниці Незалежності України та Кримській платформі», - написала Стефанішина.

Як повідомлялося, глава МЗС Дмитро Кулеба заявив, що на установчому саміті Кримської платформи всі учасники беруть на себе однаково повні зобов’язання, незалежно від того, на якому рівні представлена країна.

Читайте також: Офіси Кримської платформи відкриють в інших державах - Президент

Нагадаємо, 23 серпня відбудеться установчий саміт Кримської платформи - нового консультативного та координаційного формату, ініційованого Україною з метою підвищення ефективності міжнародного реагування на тимчасову окупацію Криму, посилення міжнародного тиску на Росію та досягнення головної мети - деокупації Криму й повернення його Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-