Арахамія анонсував зміни до регламенту ВР для запобігання «поправковому спаму»

Арахамія анонсував зміни до регламенту ВР для запобігання «поправковому спаму»

Укрінформ
Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія анонсував законопроєкт, який передбачатиме зміни в регламенті парламенту, для запобігання «поправковому спаму».

Про це він сказав під час брифінгу у Верховній Раді, передає кореспондент Укрінформу.

"До ресурсного законопроєкту №5600 подано 10 227 поправок, постійне блокування постанов. Не може бути так, щоб один депутат "брав у заручники" увесь зал… Ми будемо голосувати конкретні зміни до регламенту, щоб, зокрема, мати і спецпроцедуру. Зараз ми напрацьовуємо відповідний законопроєкт. За літо його напрацюємо і будемо в першу декаду вересня виносити в зал", – сказав Арахамія.

Читайте також: Разумков розповів, що треба робити для розв'язання проблеми «поправкового спаму»

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт №5600 "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень". Метою даного законопроєкту є забезпечення збалансованості бюджетних надходжень. Законопроєктом передбачено чимало поправок у частині запобігання «скруткам» та тіньовому обігу сільськогосподарської продукції, нові ставки екологічного податку, звільнення від оподаткування ПДФО громадян та підприємців, котрі користуються державними програмами підтримки «Доступні кредити 5-7-9%» та «Доступна іпотека 7%» тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-