Рада продовжить розгляд поправок до законопроєкту про відновлення роботи ВККС

Рада продовжить розгляд поправок до законопроєкту про відновлення роботи ВККС

Укрінформ
Народні депутати на засіданні ВР у вівторок продовжать розгляд поправок до законопроєкту №3711-Д "Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та деяких законів щодо відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України".

Також у вівторок відбудеться позачергове засідання парламенту за ініціативи Президента, передає Укрінформ.

На пленарному засіданні продовжиться розгляд у другому читанні законопроєкту №3711-Д "Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та деяких законів щодо відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України". На попередньому засіданні депутати розглянули 11 поправок до законопроєкту з 531.

О 16:00 розпочнеться позачергове засідання парламенту, скликане на вимогу Президента.

Порядок денний містить сім питань.

Так, у першому читанні передбачено розгляд президентських невідкладних законопроєктів №5557 "Про основи національного спротиву" та №5558 "Про внесення зміни до статті 1 Закону України "Про чисельність Збройних сил України" щодо збільшення чисельності Збройних сил України у зв'язку із прийняттям Закону України "Про основи національного спротиву".

У першому читанні також заплановано розгляд проєкту закону №5219 "Про критичну інфраструктуру".

Читайте також: Уряд схвалив заходи проти кібератак на критичну інфраструктуру

Депутати мають розглянути в другому читанні проєкти законів №3743 "Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю" та №4555 "Про внесення змін до Закону України "Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи" щодо підвищення рівня пенсійного забезпечення окремих категорій осіб".

Читайте також: Перерахунок пенсій із 1 липня: як це пов’язане з прожитковим мінімумом і хто отримає більше

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков підписав розпорядження про скликання 29 червня позачергового пленарного засідання парламенту у зв'язку з вимогою Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-