Кабмін ініціює запровадження санкцій проти 11 російських артистів

Кабмін ініціює запровадження санкцій проти 11 російських артистів

Укрінформ
Кабінет Міністрів ініціює запровадження санкцій у вигляді заборони в'їзду в Україну на три роки проти 9 російських акторів та 2 співаків за умисне та демонстративне порушення правил в'їзду до Криму та Севастополя.

Як передає Укрінформ, відповідне розпорядження планують ухвалити на засіданні уряду в середу.

Зокрема, проєкт розпорядження Кабміну «Про внесення пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», який передбачає внесення пропозиції у місячний термін до Ради національної безпеки та оборони щодо застосування санкцій 9 російських акторів та 2 співаків, які передбачають відмову у наданні та скасування віз резидентам іноземних держав, застосування інших заборон в'їзду на територію України терміном на три роки.

Читайте також: Ще двом кримінальним авторитетам з санкційного списку РНБО повідомили про підозру

Так, санкції за умисне та демонстративне порушення правил в'їзду та виїзду з Криму та Севастополя планують застосувати санкції проти таких російських акторів театру та кіно: Олексій Чадов, Павло Трубінер, Євгеній Стичкін, Євгеній Пронін, Олександр Петров, Дмитро Орлов, Ольга Кабо, Жанна Епплє, Володимир Вдовіченков. Також санкції застосують проти співачки та телеведучої Анастасії Сланевської, співака Ярослава Сумішевського.

Читайте також: Президент анонсував нові санкції - на РНБО щоп’ятниці

У додатку до відповідної постанови Кабміну також зауважують, що ці фізичні особи брали участь у зйомках фільмів, спектаклях, кінофестивалях, проводили гастролі на території тимчасово окупованого півострова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-