НАТО готове допомогти Україні підтримувати власну безпеку – заступниця генсека

НАТО готове допомогти Україні підтримувати власну безпеку – заступниця генсека

Укрінформ
Усі держави-члени НАТО готові допомогти Україні підтримувати власну безпеку.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявила заступник генерального секретаря НАТО з публічної дипломатії Байба Браже під час виступу на онлайн-конференції, організованій Інститутом Гадсона у Вашингтоні.

“Відданість спільному стримуванню та обороні для допомоги Україні й партнерам - величезна. Приємно бачити, наскільки об’єднаний Альянс з цього приводу”, - сказала Браже.

Вона додала, що НАТО багато навчилося та вдосконалило у своїй роботі з часу початку російської агресії проти України у 2014-му році.

Читайте також: Україна поглиблює взаємодію з НАТО щодо безпеки в Чорному морі – Шмигаль

“Отриманий досвід й те, що НАТО зробило з 2014-го року, допомогло у плані оцінки загроз та досягнення більш об’єднаного розуміння серед союзників, а це служить основою для спільних дій”, - розповіла Браже.

За її словами, “ідеальних організацій не буває, але Альянс почувається добре”. “Завдання нині - підготуватися до майбутнього. Якщо подумати про зміни, які штучний інтелект та великі дані несуть не лише для військової складової, але й для розвідувальної, комунікаційної та інших, - це велика мета, яке потребує підготовки”, - зазначила Браже.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів схвалив проєкт про стратегію з комунікації державної політики євроатлантичної інтеграції України до 2025 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-